woensdag 9 mei 2012

Flirten kennen ze niet; versieren wel!


Omdat flirten iets is wat we ooit allemaal hebben gedaan besloten we om een film te maken van kinderen. Die onbewust heel flirtend door het leven gaan. Niet met de bedoeling om seksuele spanning op te bouwen maar omdat ze niet beter weten. Omdat ze onbevangen, oordeelloos, vol vertrouwen in de wereld staan en nog niet al te veel last hebben van ego, angsten of geconditioneerd gedrag.
Nog niet in-gewikkeld zijn.
 
Dit leverde hele spontane, eerlijke, maar bovenal leuke gesprekken op! We vroegen om de definitie van het woord versieren. We kregen: ”dat doe je met ballonnen”.

En we weten nu dat Engeland het land is waar de Engelen wonen en omdat we vroegen of ze vooral eerlijk wilde zijn weet de cameraman vanaf die opnamedag, dat hij naar zweet ruikt.

Flirten vonden ze een moeilijk woord en ze wisten gelijk: “dat is vast door een vader of moeder bedacht. Die hebben allemaal van die moelijke woorden!”.

Tijdens die opnamens waren de kinderen mijn leraar. En wat ik heb geleerd die dag is: zeg niet altijd wat je denkt maar altijd wat je voelt. En weet wat je zegt, maar zeg niet altijd wat je weet.


Suze, Cheryll, Kiki, Tes en Anouk: bedankt!!!

Klik hier voor het resultaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Volg ons


Angelique van 't Riet
Twitter LinkedIn

Suzanne Meijroos
Facebook LinkedIn

Saskia Paulissen
Twitter LinkedIn

wow factor of Angelique Van 't Riet on wieowie