woensdag 31 augustus 2011

Flirten onder één dak

Drie Grieken, een Turk, een Spanjaard en een Nederlander leven onder één dak. Soms komt er een Roemeen bij maar die gaat dan ook weer weg. Of een Pool en die vertrekt ook weer. De Grieken, de Spanjaard en de Nederlander blijven altijd; maar ook de genoemde Turk zal weer gaan. Wanneer weten we niet. Als de tijd daar is en haar plek ergens anders.

Ze leven onder één dak, slapen afwisselend op hetzelfde bed, eten uit dezelfde bakken met daarin hetzelfde voer. Ze hebben primaire behoeften zoals eten, drinken, slapen en contact. Ik zorg voor het eten en drinken en ‘af en toe’ contact. De rest regelen ze prima zelf.

Er is geen gedoe om hiërarchie. Plek is duidelijk, soms gaat er een gevecht aan vooraf maar dan is iedereen uiterst inschikkelijk. En als plek eenmaal helder is, is het geen enkel onderwerp van gesprek meer. Hun lichaamstaal laat hoog uit af en toe zien dat de ander te dichtbij komt. Daar is vooral de Nederlander heel duidelijk in.

Deze zes spreken een universele taal: die van het verbinden en leven in het nu. De taal van het flirten die we bij de Universal Flirting Academy zo koesteren. Er wordt geen energie geschonken aan verschillen, alleen maar aandacht gegeven aan de overeenkomsten. Filterloos en egoloos is er eigenaarschap en wordt ruimte ingenomen en ook gegeven. Gister komt niet meer terug en morgen kennen ze niet. Er is alleen maar nu.

Ik neem er een voorbeeld aan. Elke dag weer. Ik zal ze zo allemaal een compliment geven en belonen…..met een hondekoekje….zijn ze gek op!
Een innige flirt tussen een Griek en een Turk.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Volg ons


Angelique van 't Riet
Twitter LinkedIn

Suzanne Meijroos
Facebook LinkedIn

Saskia Paulissen
Twitter LinkedIn

wow factor of Angelique Van 't Riet on wieowie