woensdag 20 april 2011

De eerste indruk

Ik was, dit keer als deelnemer, op een super leuke en interessante congres middag van een paar van mijn collega's.
Ik was er met mijn vriend heen gegaan, hij was net 2 dagen eerder ondernemer geworden dus ik vond het een leuke introductie in het ondernemerschap. Ik ging mee om de contacten aan te halen, te netwerken, en natuurlijk nieuwe informatie te krijgen.

De sprekers waren al begonnen toen er in de rij voor mij en naast mij wat onrust ontstond, dus ik keek opzij. Ik kreeg een kaartje aangereikt en meerdere mensen zaten te wijzen naar mijn vriend. Ik was samen met zeker 8 andere mensen volkomen afgeleid van wat er op het podium gebeurde, maar ik gaf het kaartje door.
Samen met bekeken we het kaartje en na enig onderzoek en druk gebaar en gefluister, bleek dat de man een jeugd maatje van hem was.

Even later, in de pauze, stapte ik op hem af om hem een kaartje van mij te geven en hem uit te leggen dat mijn vers gestarte partner nog geen kaartjes heeft. Maar zo ver kwam ik niet. Hij zag mij aankomen met het kaartje, en nog voor ik één enkel woord met de man kon wisselen deelde hij mij mede, dat hij mijn vriend interessanter vond dan mij.
Ik stond met stomheid geslagen ....Boem! Alle mogelijkheden tot een leuk gesprek, een aangename kennismaking en mogelijke zakelijke kansen vlogen de deur uit. Deze man vond mij niet interessant, dan ben je klaar toch!
Later ontdekte ik dat deze meneer zichzelf als communicatie specialist verkoopt.
Je kan je misschien wel voorstellen dat ik daar smakelijk om moest lachen...ik zeg niets!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Volg ons


Angelique van 't Riet
Twitter LinkedIn

Suzanne Meijroos
Facebook LinkedIn

Saskia Paulissen
Twitter LinkedIn

wow factor of Angelique Van 't Riet on wieowie